torstai 23. maaliskuuta 2017

2v Neuvola

Tiistaina oltiin 2v neuvolassa ja kaikki on hyvin :)
Eliakselle oli laitettu oma pöytä missä oli paperia, kynä, palapeli sekä palikoita. Ainut mikä Eliasta kiinnosti oli palapeli että piirtäminen eikä palikoiden pinoaminen kiinnostanut :D
Puheen kehitys on alkanut sujumaan että noin kymmenkunta sanaa tulee, ei vielä lauseita.
Omaa tahtoa löytyy ERITTÄIN paljon :D
Elias tietää mitä haluaa ja jos ei sillä sekunnilla saa sitä niin alkaa hirveä raivoaminen mutta näinhän se on ja kuuluu kehitykseen :D
On Elias myös todella hurmaava ja aivan hellyyttävä lapsi :) <3
Tykkää antaa haleja sekä pusuja.
Enemmän kerron mitä kaikkea Elias osaa ja mistä tykkää jne...
Ku täyttää ensi viikolla 2v :)
" Ihastuttava poika.
Kasvaa omaa tahtia.
Motoriikka hyvä, hyppii jo tasajalkaakin. Yksittäisiä sanoja, ei lauseita vielä.
Omaa tahtoa löytyy"
Tässä mitat ja suluissa 1,5v mitat :)
Paino: 10.9kg (10.380kg)
Pituus: 89.7cm (86cm)
Py: 49.4cm (48.5cm)
Tähän loppuun vielä jos merkkivaatteet kiinnostaa niin liittykää fb ryhmään missä myydään, ostetaan ja vaihdetaan aikuisten sekä lasten vaatteita :)
Tässä ryhmään pääsyn säännöt.
Tarkemmat säännöt voi lukea kun olet ryhmän jäsen.
Ryhmä on tarkoitettu lasten ja aikuisten merkkivaatteille. Täällä ostetaan,myydään tai vaihdetaan ainoastaan merkkivaatteille.
Ryhmään ei hyväksytä epämääräisiä profiileja ja jokaisella tulee näkyä profiilissa kuva ja vähimmäis tietoina asuinpaikka, emme myöskään hyväksy ryhmään henkilöitä joiden profiili on kutakuinkin hiljainen eli jotain toimintaa pitää profiilissa olla (huijari profiilien) kartoittamiseksi.
Täällä toimitaan rehellisellä ja asiallisella tavalla ja mikäli näin ei tapahdu toivon ylläpidolle yhteyttä asiasta jonka jälkeen me joko poistamme ryhmästä tai annamme varoituksen (riippuen ilmoituksen laadusta).
Toivomme mukavia ja onnistuneita kauppoja jokaiselle. Ps teemme mielipide kyselyitä tarvittaessa joiden pohjalta pyrimme parantamaan ryhmän mielekkyyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti