keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Hampaiden puhkeaminen

Pojallani on jo kauan kutissut ikeneet, mutta hampaita ei näy. Tuntuu tietysti kurjalta katsoa, kun oma lapsi "kärsii" koska ikeniä kutittaa, sekä polttaa.
Mikään ei tunnu auttavan, kuin hetkeksi ja tämä vaihe on kieltämättä rankka. Poikani herää monta kertaa yössä ja on sen vuoksi päivisin väsynyt vaikka kahdet päikkärit nukkuu.
Koska teidän lapsilla on puhjenneet ekat hampaat ja mitä keinoja olette käyttäneet ikenien kutinan helpottamiseksi? Olisi kiva kuulla muiden kokemuksia tästä elämänvaiheesta lapsen kanssa :)

2 kommenttia:

  1. Nestemäistä panadolia jos oikeen kivulias ollu ja mikään tuntunu auttaa nii pikkasen vaikka hieroo ikeniin niin johan toimii, ja tietty purulelut tms ihanasti kutkuttaa ikeniä :) Oisko ollu sen about 6kk ku eka hammas puheks , en nyt muista tarkkaan enkä voi tarkistaa vauvakirjastakaan kun nukkuu ku en on sen huoneessa ja en viitsi hiipsii sinne ku sit herää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos neuvosta :) huomasin juuri eilen että yksi hammas on puhjennut :D Tietysti edelleen kutisee, mutta täytyy toivoa, että hampaita tulee lisää ja alkaa helpottaa kutina, sekä polte :)

      Poista